bdr

Een uniek Medical Beauty Concept

Een uniek 3 in 1 behandelconcept 

bdr is een uniek Medical Beauty Concept, omdat er drie methodes worden gecombineerd in één behandeling. Hierdoor kunnen we in één behandelsessie meerdere problemen aanpakken. De synergetische werking van fruitzuren, microdermabrasie en micorneedling maakt de behandeling effectief, snel en minder invasief dan andere behandelingen. Deze gecombineerde aanpak vermindert tekenen van huidveroudering, onzuiverheden, acne, oppervlakkige littekens, fijne lijntjes en hyperpigmentatie

Up-to-date

bdr blijft up-to-date door behandelingen te upgraden op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, vooral op het gebied van microneedling. Recent onderzoek wijst uit dat als we de aanmaak van collageen op hoog niveau willen stimuleren, we intensiever moeten needelen dan dat er werd gedacht. Om er voor te zorgen dat er ook op de huidveroudering wordt gewerkt tijdens de bdr behandelingen, is er een nieuw handstuk ontwikkeld, namelijk de Skinstyler! Dit hoog kwalitatief draadloze handstuk is het nieuwste paradepaardje binnen bdr. 

Lees hier meer over de Skinstyler

Aanbevolen door artsen

bdr maakt namelijk gebruik van de kennis van wetenschappers, dermatologen en biochemici, zodat de beste behandeltechnieken worden ontwikkelt. Cosmetisch arts drs. Debby heeft haar naam aan dit merk gekoppeld, omdat zij volledig achter het concept staat. Zij heeft haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en is sinds 2022 ambassadeur voor bdr. Op basis van literatuuronderzoek heeft zij vanuit medisch oogpunt gekeken naar de behandeltechnieken en actieve ingrediënten van bdr. De producten bevatten ingrediënten die echt wat doen voor de huid en goed aansluiten op de behandeltechnieken in de salon. bdr is een concept waarbij medisch en cosmetisch samenkomen

Nieuw bussinessmodel: “Time Capsule”

De Time Capsule formule ondersteunt de deelnemende schoonheidsspecialistes op het gebied van vakbekwaamheid, ondernemerschap en vooral ook marketing. Cosinta heeft deze formule ontwikkeld om groei te creëren voor elke aangesloten salon. Die groei kunnen we niet alleen realiseren, dat doen we samen met onze partners. Er zijn zoveel merken op de markt dat het steeds moeilijker wordt om je te onderscheiden, ook als schoonheidsspecialist. Met de formule leggen we veel meer nadruk op het totaalplaatje, de behandelingen en het eindresultaat. De formule geeft een gezicht aan de methode.

Effect

De Time Capsule formule straalt professionaliteit en kwaliteit uit. Om die reden hebben wij gekozen voor het merk bdr (beauty defect repair). De hedendaagse klant wil een duurzaam resultaat, wat direct zichtbaar is. Maar dan wel op een veilige manier. Met de op maat gesneden behandelingen van bdr is dit perfect te bereiken.

Voor wie?

De formule is bedoeld professionele schoonheidsspecialisten die serieus met hun vak bezig zijn, maar die het ook leuk vinden om met het ondernemerschap aan de slag te gaan.

Ondersteuning

De formule ondersteunt de schoonheidsspecialiste zowel op het gebied van vakbekwaamheid als op het gebied van ondernemerschap. De deelnemende schoonheidsspecialisten volgen vaktrainingen en een online training ondernemerschap. Zaken als advertenties, persberichten en nieuwsbrieven worden centraal opgesteld en kunnen door de aangesloten salons gebruikt worden. Cosinta heeft hiervoor een deskundig team in huis.

Partner worden?

Maak nu kennis met het medical beauty concept bdr door telefonisch contact op te nemen met
010-5243444 of stuur een email naar verkoop@cosinta.nl. Je ontvangt een proefpakket en er wordt een afsraak gemaakt voor een proefbehandeling.

Benieuwd of de klanten net zo enthousiast zijn?

  • Maak vier weken lang gratis gebruik van een bdr-machine in jouw praktijk (leenmodel)
  • Ontvang hierbij een gratis ondersteunende privé bdr-training
  • Aantrekkelijk geprijsd bdr-productpakket voor 30 "Extreme Hydration & Anti-Wrinkle" behandelingen

Ga je tot aanschaf over van de bdr Expert machine? Dan ontvang je het aanschafbedrag van het productpakket retour.