Educatie overzicht
Cosinta biedt verschillende trainingen en webinars aan. Deze trainingen en webinars worden per merk aangeboden. 

Theorietraining

We hebben een divers trainingsaanbod. We hebben een ochtend en middag training. Je komt binnen in onze speciaal ingerichte theorieruimte en ontvangt van ons een trainingsboek. De trainster neemt je mee in de filosofie van het merk en geeft uitleg over producten.

Praktijktraining

We hebben een divers trainingsaanbod, bestaande uit een ochtend, middag en dag training. Deze trainingen vinden plaats in ons Cosinta Beauty Inspiration Center. Je gaat aan de slag en ervaart de producten en behandelingen. Tevens krijg je persoonlijk advies van onze trainsters.

De praktijktraining wordt in combinatie gegeven met de theorietraining. Daarbij staat de ochtend in het teken van de theorietraining en de middag de praktijktraining. Bij een dagtraining verzorgen wij een heerlijke lunch.

Klik hier om naar het actuele aanbod te gaan en geef je snel op!
Voor vragen mail naar educatie@cosinta.nl.

Specialisatietraining

De specialisatietraining gaat, zoals de naam doet vermoeden, dieper in op een product of behandeling. Deze training is bedoeld voor relaties die eerder één van onze trainingen met goed gevolg hebben afgerond. De specialisatietrainingen van Cosinta zijn onderverdeeld in een theorietraining en een praktijktraining. De training in een dagdeel, de training is dus in de ochtend of middag. 

Klik hier om naar het actuele aanbod te gaan en geef je snel op!

Noviteitentraining

De noviteitentrainingen van Cosinta wordt gegeven om jouw kennis te updaten. In deze trainingen worden alle nieuwe ontwikkelingen van het merk gedeeld. De nieuwste producten en behandelingen. 

Webinars

Naast onze trainingen op locatie zijn veel van onze trainingen ook online te volgen. Ons aanbod met webinars bestaat uit; productinformatie, how to’s, informatie over behandelingen/treatments en er komen ook steeds nieuwe webinars bij, dus kijk regelmatig of er iets voor jou tussen zit.

Meer informatie? 

Je kan je training gerelateerde vragen sturen naar educatie@cosinta.nl

Time Capsule

En speciaal voor onze klanten van het merk bdr bieden wij speciale modules aan die jouw salon helpen groeien. Weten wat dit inhoud? Bekijk het filmpje hiernaast over de Time Capsule!