Educatie overzicht
Cosinta biedt verschillende trainingen aan. Bekijk onze traininsgbrochure om te zien of er iets voor jou tussenzit.

Trainingsaanbod bij Cosinta

In het Beauty Inspiration Center van Cosinta hebben we een diversiteit aan verschillende trainingen. Zo heb je de mogelijkheid om voor een heel nieuw merk getraind te worden of wellicht wil je je verder gaan verdiepen in het merk dat je reeds gebruikt in de salon om zo weer nieuwe inzichten te krijgen en dit toe te passen bij jou in de salon.

Diversiteit

Het assortiment aan trainingen is in de breedte ruim, maar ook in de diepte. Zo bieden we trainingen aan die gericht zijn op huidverbetering, huidverzorging en make-up, maar kun je je ook specialiseren in permanente make-up of wimperlifting. Bekijk hier alle informatie over de verschillende trainingen met daarbij welke data er zijn gepland voor het komende kwartaal.

Staat de training die jij graag zou willen volgen hier niet vermeld? Of heb je een andere vraag? Neem dan even contact op door een mail te sturen naar educatie@cosinta.nl

Specialisatietraining

De specialisatietraining gaat, zoals de naam doet vermoeden, dieper in op een product of behandeling. Deze training is bedoeld voor relaties die eerder één van onze trainingen met goed gevolg hebben afgerond. De specialisatietrainingen van Cosinta zijn onderverdeeld in een theorietraining en een praktijktraining. De training in een dagdeel, de training is dus in de ochtend of middag. 

Klik hier om naar het actuele aanbod te gaan en geef je snel op!

Noviteitentraining

De noviteitentrainingen van Cosinta wordt gegeven om jouw kennis te updaten. In deze trainingen worden alle nieuwe ontwikkelingen van het merk gedeeld. De nieuwste producten en behandelingen. 

Webinars

Naast onze trainingen op locatie zijn veel van onze trainingen ook online te volgen. Ons aanbod met webinars bestaat uit; productinformatie, how to’s, informatie over behandelingen/treatments en er komen ook steeds nieuwe webinars bij, dus kijk regelmatig of er iets voor jou tussen zit.

Meer informatie? 

Je kan je training gerelateerde vragen sturen naar educatie@cosinta.nl

Time Capsule

En speciaal voor onze klanten van het merk bdr bieden wij speciale modules aan die jouw salon helpen groeien. Weten wat dit inhoud? Bekijk het filmpje hiernaast over de Time Capsule!