Biomaris

Voor mannen en vrouwen

In deze tijd is een grenzeloze behoefte aan wellness; een levensstijl, waarin gezondheid, lichamelijke en geestelijke fitness centraal staat. Biomaris sluit naadloos aan bij deze wereldwijde behoefte. Er is een uitgebreid assortiment producten voor mannen en vrouwen.

Schoonheid en gezondheid uit de zee

De huid speelt een beslissende rol bij talloze functies die het lichaam gezond houden. De wetenschap heeft aangetoond dat werkstoffen uit de zee de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en de huideigen beschermingsmechanismen versterken: ze zijn een cadeau voor het lichaam. Het is Biomaris gelukt deze werkstoffen in haar producten te verwerken. Ze voorzien de huid van alle mineralen en sporenelementen die ze nodig heeft om goed te functioneren. Algenbehandelingen werken ontspannend, zeer verzorgend, helend, ontslakkend, ontstekingsremmend en zuiverend. Biomaris heeft een compleet programma voor elk huidtype: producten voor gezichts-, haar-, lichaams- en voetverzorging alsmede zonbeschermingsproducten. Tevens is er ook een verzorgingsserie voor mannen.

Uitgebreid assortiment

In deze tijd waar mensen het druk hebben en onze huid dagelijks de stress ervaart van ons gejaagde bestaan is er een groeiende behoefte aan wellness. Een levensstijl waarin gezondheid, lichamelijke en geestelijke fitness centraal staat. Biomaris sluit naadloos aan bij deze wereldwijde behoefte. Er is een uitgebreid assortiment producten voor mannen en vrouwen.