Doctor Eckstein

Doctor Eckstein wordt sinds 1968 in Nederland gedistributeerd door Cosinta Service BV.
In het Beauty Inspiration Center zijn er verschillende Doctor Eckstein trainingen zodat specialisten altijd voorzien zijn van de meest up-to-date informatie. 

Waarom heeft Cosinta destijds Doctor Eckstein in het assortiment genomen?
Dat is eigenlijk een heel simpel antwoord, Doctor Eckstein is stabiel en bevat waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden en bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen. 

Natuurlijke, biologische grondstoffen en werkzame bestanddelen combineert Doctor Eckstein met de grootste zorgvuldigheid tot cosmetische preparaten, waarvoor alleen de natuurlijke bestanddelen van fijnste kwaliteit worden gebruikt.

Cosinta, dé beauty groothandel

Cosinta helpt ook haar klanten richting de digitale toekomst zonder de belangen van haar relaties hierbij uit het oog te verliezen. Wij streven ernaar om in de markt bekend te staan als dé beauty-groothandel met o.a. het huidverzorgingsmerk Doctor Eckstein, die haar klanten ontzorgt en ondersteunt.

Hierbij maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand advies, workshops, cursussen en natuurlijk onze jarenlange ervaring door ons vakbekwaam personeel.

Waarom Doctor Eckstein?

Geen enkele huid is gelijk en iedere huid vereist dan ook een individuele verzorging. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen, welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van de huid garanderen. Met de Doctor Eckstein producten is jouw huid perfect verzorgd.

Ga stap voor stap van 4 huiddoelen naar 10 huidcondities en vervolgens naar de meeste geschikte productlijn bestaande uit meer dan 100 producten. 
De huiddoelen van Doctor Eckstein zijn: Healthy Balance, Sensitive Balance, Clear Balance en Beautiful Aging. Dit is zowel digitaal als in de trainingen verwerkt. 

Ben jij schoonheidsspecialiste en wil jij meer weten over Doctor Eckstein? Wij hopen jou snel te zien in ons Beauty Inspiration Center.