Gilda Liljeblad

Be your best self

Gilda Liljeblad: Wetenschappelijk Onderbouwde Huidverbetering in 6 Stappen

Ben je op zoek naar een merk dat zich richt op huidverbetering met een overzichtelijk stappenplan, producten gebaseerd op wetenschappelijk bewezen ingrediënten, en een behandelplan dat op maat kan worden gemaakt voor elke klant? Dan is Gilda Liljblad zeker iets voor jou! Cosinta introduceert het Zweedse cosmeticamerk Gilda Liljeblad in Nederland. Dit merk, opgericht in 1988, heeft al vele awards gewonnen. Het merk richt zich op het optimaliseren van de huidbarrière en biedt een overzichtelijk 6-stappenplan waarmee je met verschillende producten alle huidproblemen kunt aanpakken.

 

Innovatieve Huidverzorging met Gilda Liljeblad

Voor elke huid zijn er aangepaste producten, zodat we elke behandeling op de specifieke behoeften van de huid kunnen afstemmen. Naast de producten die binnen het zesstappenplan vallen, zijn er ook drie exclusieve producten die alleen in de salon gebruikt mogen worden. Denk hierbij aan een fruitzuurpeeling van 25%, een enzymatische peeling, en een collageen boosting serum. Daarnaast introduceert Gilda Liljeblad iets nieuws: de Micropen! In combinatie met een steriele 9-puntsnaald kan met deze pen micro-needling worden uitgevoerd, wat de diepere huidlagen stimuleert om collageen aan te maken.

De wetenschappelijk bewezen effecten van Gilda Liljeblad

De drie wetenschappelijke pijlers waar Gilda Liljeblad op gebaseerd is, zijn:

 • De AHA zuren vallen onder de eerste pijler, welke bestaan uit vijf verschillende zuren die allemaal hun eigen bijzondere eigenschappen hebben om elke functie in de huid aan te pakken.
   
 • Micro inkapseling
  De tweede pijler is de micro inkapseling, waarbij de actieve werkstoffen worden beschermd. Vitamines hebben van nature een korte levensduur, maar als we deze inkapselen komen circa 95-97% van de actieve vitamines op de huid terecht. Op het moment dat de werkstoffen op de huid komen, zijn deze capsules nog gesloten maar door de wrijving op de huid barsten deze en kunnen de actieve werkstoffen hun werk doen.
   
 • Vitamine A
  De laatste pijler is Vitamine A, welke juist voor de rijpere huiden een mooi glow effect geeft, maar ook ideaal is voor de genezing bij een acne huid.

Alle voordelen van Gilda Liljeblad

 • Vegan 
 • Uniseks
 • Hoog geconcentreerd in werkstoffen
 • Wetenschappelijk bewezen effecten
 • Gebaseerd op micro-inkapseling

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw salon?

Vul onderstaand formulier op en onze afdeling verkoop zal jou meer informatie sturen.

Meer informatie ontvangen
Wat wil je?
Bedrijf/consument
Mogen wij telefonisch contact opnemen?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de merken van Cosinta?