Hoera! Cosinta 60 jaar - Feiten en fabels binnen cosmetica

Feiten en fabels binnen cosmetica

Gaat jouw interesse verder voor cosmetica en ben je benieuwd naar feitelijke en wetenschappelijk onderbouwde informatie over cosmetica en ingrediënten? Schrijf je dan in voor de seminar van Marjolein van Oostrum en Lisa Restiau. Zij zullen vertellen over de online bronnen mijncosmetca.nl en COSMILE.

Marjolein van Oostrum is operationeel manager bij de NCV. Zij worden overspoeld met vragen over persoonlijke verzorging. Er was dus een grote noodzaak als organisatie om een betrouwbare bron van objectieve informatie te creëren. Zo is dus de website mijncosmetica.nl ontstaan.

Lisa Restiau is communicatie manager bij de NCV. Zij vind zelf ook dat er veel informatie over cosmetica rondzwerft op internet. Zij vond het niet meer dan een noodzaak om een platform te creëren waar mensen informatie kunnen vinden die zij kunnen vertrouwen en gebaseerd zijn op feiten en duidelijkheid te scheppen over moeilijk leesbare ingrediënten.

Laat je meenemen in de wereld achter de cosmetica en schrijf je in voor deze interessante lezing.

Let op! Wil je meerdere workshops volgen? Dan is het noodzakelijk om je je voor deze apart aan te melden. Kom je de gehele dag en volg je alle workshops? Meld je dan aan via deze link:

https://cosintaintranet.xlbackoffice.nl/index.php/events/subscribe/1879