Hoera! Cosinta 60 jaar

Hoera! Cosinta 60 jaar

Kom jij samen met ons het glas heffen op 60 jaar Cosinta?

Deze dag staat in het teken van een feestje, maar zullen we ook super interassante seminars organiseren die je niet wilt missen.

 • Marjolein van Oostrum & Lisa Restiau van de NVC

  Transparantie in de cosmetica industrie
  Gaat jouw interesse verder voor cosmetica en ben je benieuwd naar feitelijke en wetenschappelijk onderbouwde informatie over cosmetica en ingrediënten? Schrijf je dan in voor de seminar van Marjolein van Oostrum en Lisa Restiau. Zij zullen vertellen over de online bronnen mijncosmetca.nl en COSMILE.
   
 • Prof. Dr. Thomas Rustmeyer 

  Wat is het microbioom van de huid?
  Onze huid bezit een verscheidenheid aan micro-organismes die samen het microbioom vormen. Vaak wordt er gedacht dat bacteriën per definitie slecht zijn, maar de bacteriën die samen ons microbioom vormen spelen een belangrijke rol in de algemene gezondheid van de huid. Laat je op een leuke manier meenemen in de wereld van onze “beestjes” op de huid.
   
 • Dr. Verena Eckstein 

  Healthy Living Looks Great on You
  Mooi ouder worden gaat verder dan je huid. Wat is schoonheid? Is het wel belangrijk? Wat is de relatie tussen schoonheid en onze geestelijke gezondheid? Bij Dokter Eckstein geloven ze dat "een gelukkige huid je goed staat". In deze lezing gaat Verena verder dan "Happy Skin" en geeft ze hierin haar inzichten en tips.
   
 • Drs. Debby Bom 

  Huidvervetering van buitenaf en binnenuit
  Voedingssupplementen kunnen een grote bijdragen leveren aan de vitaliteit van de huid, maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk. Dokter Debby zal je uitleggen wat hierin allemaal mogelijk is.
   
 • Tamara de Vries en José Laurens 

  Become a skinstyler!
  Wil jij je verdiepen in huidverbetering of permanente make-up? Volg dan deze seminar waarin we dieper ingaan hoe je 1 van deze 2, of misschien wel allebei, kan aanbieden in de salon
   
 • Uitreiking bdr rising & superstar 2023/2024

Je bent uiteraard de gehele dag van harte welkom en kun je je aanmelden voor Hoera! Cosinta 60 jaar - hele dag, maar lukt dit niet, dan dien je je voor de seminars die je zou willen volgen apart in te schrijven. 

Naast de seminars zijn er nog genoeg andere leuke activiteiten zoals demontraties van Beautylines collageendraden, Het volgen van een AI training van Plaza XL, stands van de verschillende merken en nog veel meer!