John van G

John van G is hét make-up merk voor de professional die voor topkwaliteit kiest en haar klanten een uniek en betaalbaar product wil bieden. John van G volgt de mode op de voet en heeft daardoor een ruim assortiment met de nieuwste kleuren. Blushers, lipstick, oogpotloden, (minerale) oogschaduw, wenkbrauwpotloden… de collectie is zo uitgebreid dat er voor iedere smaak een passend product is. Door het navulbare beautybox systeem weet dit merk zich duidelijk, al ruim 40 jaar, te onderscheiden. Bewezen kwaliteit en functionaliteit voor de gebruiker en de verkoper!

Navulbare make-up box

Het unieke navulbare magneetsysteem is de kracht van John van G. De klant stelt zelf het kleurenpalet samen en klikt de oogschaduw-, blush- of wenkbrauwblokjes eigenhandig vast in de refillable beautyboxen, die zijn uitgerust met magneten. Deze beautyboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wanneer de oogschaduwblokjes op zijn, vervang je deze gemakkelijk door nieuwe losse blokjes. Die uiteraard bij jou verkrijgbaar zijn. Daarnaast kan de klant per seizoen gemakkelijk van look verwisselen.

Minimale afname & nieuwe kleuren

Er is geen minimale afname en je kunt per stuk bestellen. Om het modebeeld op de voet te volgen brengt John van G viermaal per jaar nieuwe modekleuren op de markt!

Ondersteuning vertegenwoordigers

De John van G make-up collection is verkrijgbaar bij beautysalons en drogisterijen. Dit maakt John van G tot een bekend en gewaardeerd merk. De support van enthousiaste buitendienstmedewerkers draagt daar zeker aan bij. Voor iedere vrouw heeft John van G specifieke productvoordelen. Het systeem van navulbare Beauty Boxen leidt tot klantenbinding.

Geen prijsstunter!

Aantrekkelijk geprijsde topkwaliteit en dierproefvrij! John van G is geen prijsstunter maar heeft wel regelmatig aantrekkelijke acties. Ook dat biedt zekerheid en genereert klantenbinding.

Voor meer informatie? Ga naar www.johnvang.nl