Kaé

Natuurlijke huid- en haarverzorgingslijn

Kaé is een natuurlijke huid- en haarverzorgingslijn. Het is ontstaan door samenvoeging van luxe cosmetica uit Frankrijk en Oosterse kennis van schoonheid. Kaé creëerde de Argatherapie, een wereldwijd beautyconcept wat de aromatische krachten van de essentiële oliën verbind met de uitmuntende biologische kwaliteiten van de Marokkaanse Arganolie.

Hammam behandeling in jouw salon!
Wist je dat, je met de producten van Kaé, een Hammam behandeling kan geven zonder dat je over douche faciliteiten hoeft te beschikken.

Meer informatie? Bel +31 (0)10 5243444 of mail verkoop@cosinta.nl
Vraag ook naar de trainingsmogelijkheden in ons Cosinta Beauty Inspiration Center!

Kaé voldoet aan de Cosmebio en Ecocert richtlijn

Een cosmetica product kan alleen maar worden omschreven als natuurlijk indien het eindproduct voor 95% bestaat uit natuurlijke ingrediënten of ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En kan alleen maar als biologisch worden omschreven als tenminste 10% van de ingrediënten afkomstig zijn van gecertificeerde biologische landbouw. De Cosmebio- en Ecocertlabels geven u de garanties op natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit.

Kaé heeft een opzienbarende productlijn voor de exclusieve huidverzorging. Kaé garandeert je een verzorgingslijn voor een gezonder en jonger uitziende huid.

Kwaliteitsolie:

  • Koude persing met een maalsteen
  • Niet geroosterd,  niet geparfumeerd
  • Beste kwaliteit fruit
  • Olie geperst zonder water
  • Strikte kwaliteitscontrole
  • Biologische certificering