Xanitalia

100% natuurlijke bestandsdelen

Met Xanitalia kan je het hele lichaam én gezicht ontharen. De ‘Sugaring Paste’ bestaat uit 100% natuurlijke bestandsdelen die niet op dieren zijn getest, geen bijwerkingen hebben en geen allergische reacties veroorzaken. Het product is zo natuurlijk dat je het zelfs kunt opeten. Sugaring pasta kan je bovendien gemakkelijk verwijderen met water.

Body Sugaring

Body Sugaring is een zeer hygiënische methode.  Je pakt eenmaal de benodigde hoeveelheid pasta uit de pot waardoor er geen kruisbesmetting kan ontstaan. Sugar, suiker, is een natuurlijk conserverings- en geneesmiddel, dat de genezing bevordert en infecties voorkomt. Een sugar’verband’ wordt nog steeds gebruikt bij ernstige brandwonden, open botfracturen en operatiewonden om infecties te helpen voorkomen vanwege de antiseptische eigenschap.

De ontharing in de praktijk

Het haar wordt alleen met de natuurlijk groeirichting mee verwijderd, waardoor de behandeling minder pijnlijk is en de haren nauwelijks meer ingroeien. Bovendien is er aanzienlijk minder kans op het afbreken van haren.

Body Sugaring is al mogelijk bij haartjes van 1,6 mm (0,16 cm)! Dit is gemiddeld vier dagen na het scheren. Bij een traditionele behandeling met harsproducten moeten de haartjes minstens drie weken aangroeien.