Lava Shells

Lava Shells: voor een overheerlijke wellnessmassage voor rug, schouders, nek, armen en gezicht op basis van twee zichzelf verwarmende lava schelpen. Er zijn maar twee schelpen nodig om een volledige massage van huid en spieren uit te voeren. De huid wordt soepeler en daardoor kunt u verklevingen en spierknopen wegmasseren. Dankzij de warmte kan uw cliënt zich ook beter ontspannen. Een massage met Lava Shells zorgt ervoor dat de bloeddoorstroming in het gehele lichaam toeneemt. En dat versterkt het zelfhelende vermogen van het lichaam.

DE WERKING VAN DE LAVA SHELLS

Heeft een sterk ontgiftende werking

Ondersteund de afvoer van afvalstoffen

Stimuleert het immuunsysteem

Verhoogt de bloedcirculatie en het transport van lymfe

Maakt de spieren soepel

Verlicht stress en spanningen

Vergroot het gevoel van welzijn

De schelpen worden gevuld met zakjes lava-aarde en een speciale activator. De inhoud wordt warm en na tien minuten zijn de schelpen klaar voor gebruik. Ze blijven minimaal vijftig minuten warm. Door hun vorm kunt u er elke massagetechniek mee toepassen. Ideaal voor het wegmasseren van spierknopen, het realiseren van ontspanning en het behandelen van drukpunten.

Gemakkelijk toe te passen, snel en hygiënisch. U heeft geen verwarmer meer nodig en de methode is zeer betaalbaar.

Wilt u ook leren hoe dit in de paraktijk werkt? Neem dan contact met ons op voor de eerst volgende geplande cursus! 010-5243444 of verkoop@cosinta.nl